miercuri, 19 august 2009

Florin Bogardo - Omagiu

Pentru mine Florin Bogardo reprezinta chintesenta nostalgiei vremurilor apuse. Desi nu am avut varsta maturitatii pe cand domnul Bogardo era in voga, atunci cand ii ascult melodiile superbe, cantate sau compuse de el, instantaneu ma transpun in trecut si sunt coplesit de o fericire si melancolie de nedescris, pana la lacrimi, se zbarleste parul pe mine si cad intr-o visare s-o placere meditativa de nedescris. Si atunci cand habar nu aveam ca dansul canta sau slagarele compuse de mintea sa libera se preling din difuzoare aveam aceleasi sentimente si aceleasi trairi produse intr-o fractiune de secunda!
Se pare ca-n ultima vreme Dumnezeu cheama in ceruri din ce in ce mai multe talente care ne-au fascinat de-a lungul timpului cu harul lor, dar poate ca El stie mai bine ca sa faca cu vietile noastre intortocheate si zbuciumate...Off, Doamne, ce vremuri tulburi ne oferi spre traire si supravietuire!
Ne-ai lasat multa tristete prin plecarea dintre cei vii spre cei drepti domnule Bogardo, dar mostenirea dumneavoastra nu va pieri niciodata din inimile noastre de romani, urmasi ai unor popoare mandre si puternice, ci ne va crea fericire si sentimente unice la fiecare auditie!
Vesnic omagiu pentru Florin Bogardo si Tatiana Stepa si pentru cat de multi altii, fara de care nu am putea supravietui!

Un comentariu:

Sorin M. spunea...

Am desoebita placere de a va invita la un nou concurs aici