joi, 25 iunie 2009

Michael Jackson

Michael Jackson nu a murit, noi l-am omorat in decursul a 12-13 ani....o moarte lenta si umilitoare...am sa revin cu un amplu comentariu, acum sunt la pamant...

2 comentarii:

Prin nopti tacute spunea...

Michael Jackson a murit cand a ales sa-si renege rasa. Nu a stiut sa-si gestioneze momentele de glorie si-n general viata. Fiecare este responsabil pentru propriile alegeri. Dupa cum bine spunea un bun prieten, s-a jucat de-a Dumnezeu.O joaca periculoasa care l-a condus la o moarte prematura. D-zeu sa-l odihneasca in pace!

Jack Aka Nicolae Cristea spunea...

Hm, sunt constient de greselile lui asa cum sunt de greselile mele vesnice, dar mai aveam multi ani de invatat de la acest poliprofesor daca l-am fi sustinut si dorit pana la capat, cu toate obsesiile lui pentru tinerete vesnica si albire a pielii. Povestea este asemanatoare si cu Terra: incalzirea globala are loc cu sau fara voia noastra, insa comportamentul nostru egoist si nebunesc a accelerat acest proces inmiit!
Daca acest mare artist nu ar fi fost umilit si tarat prin tribunale in cel mai oribil si perfid mod nu s-ar fi sfarsit atat de repede. Iar cei care cred ca Jacko a abuzat vreodata de vre-un minor, major sau majoreta traieste hipnotizat in lumea multimincinoasa a mediei, care te poate face `vedeta` sau te poate ucide la propriu. Voi reveni cu un amplu eseu despre ultimul Profesor complet al artei dansului coroborat cu o muzica plina de inspiratie pentru toti ceilalti.
A mai murit un Rege, vor mai muri si altii, dar lumea nu-i v-a uita niciodata!
Michael, inima mea este acolo in ceruri cu tine..pentru totdeauna!