vineri, 5 iunie 2009

Gand6

Muntele verde m-a primit cu mare caldura in sanul lui de natura pura, chiar daca eram un ratacit in acea noapte, pierdut de prietenii mei si refugiat pe o creasta…Ciudat, ma simteam superb,suplu si fericit, panica fuse inlocuita cu dragostea muntelui verde, ce se revarsa peste mine ca o cascada uriasa…Blandetea gigantului ma fascina. Nu vorbea cu mine si parca vorbea!! Il ascultam tacut….si ce bine ne sedea la amandoi! In noaptea aceea am inteles cu adevarat conceptul de –Mama Natura! Dimineata prietenii ma gasira un alt om, o alta creatura, nu numai a orasului si betonului, a sufocarii si a excursiilor disperate, ci o fiinta armonioasa, un acumulator organic conectat la energia planetei, un om superior conditiei sale precare si fragile, un invingator..

5 comentarii:

Miriam spunea...

Bună! Vreau să îţi trimit creaţiile pe mail pentru jurizare. Dacă poţi scrie-l pe al tău aici, sau la mine pe blog. Dacă nu, trimite un mail gol.( e adresa pe blog la ,,Concurs literar")Numai bine!

Geanina Codita spunea...

Simtim nevoia sa ne refugiem catre zone cu mult verde, liniste si sa dormim sub cerul liber.

Jack Aka Nicolae Cristea spunea...

Adresa mea de mail este: cristeanicolaetica@gmail.com.
Multumesc pentru votul de incredere Mariana. Numai de bine si tie!

Jack Aka Nicolae Cristea spunea...

Simtim ca natura este un refugiu necesar absurditatii vietii moderne, poate ultimul refugiu..cu toate astea o chinuim in fiecare secunda cu barbarismul nostru, o facem sa sufere cumplit!
Modernismul prost inteles si folosit a intrat in conflict direct cu Natura Mama, iar Ea nu va tolera la infinit acest sacrilegiu! Mult noroc, Geanina!

Miriam spunea...

Am trimis mail cu creatiile pe care trebuie sa le punctezi :) Mult succes!