luni, 22 iunie 2009

Gand8

Istoria omenirii va fi rescrisa..dar nu de oameni! Ei nu mai merita; si-au castigat dreptul, iar acum l-au pierdut..au subestimat puterea spiritului si a desavarsitei divinitati! Pamantul si universul reactioneaza, timpul cuvintelor infinite si mincinoase a trecut! Iluzia ca ma iluzionez nu mai este valabila, cum nu mai este valabil nici conceptul puterea este in mainile celor puternici, brute cu glas, animale bipede..Ce urmeaza este inevitabil, dar nimeni nu stie ce, poate doar un alt camp de batalie, poate doar un alt materialism..
Si acum ca ne-am distrat putin sa revenim la timpul cotidian si sa analizam mai bine ce suntem, ceea ce zeii au creat in timpuri irepetabile..aceasta este lumea care exista azi!
Nu uitati cand va intreaba un om daca sunteti nervos sa-i raspundeti:
- De ce, ar trebui?!

2 comentarii:

Miriam spunea...

Când nu mai avem drept la a scrie istoria, ne-am pierdut de mult dreptul de a visa, de fi eroi...
Când nu mai ştim a folosi cuvintele, pierdem dreptul folosirii lor...fiindcă au şi cuvintele o durere...
O zi plină de istorie!

Jack Aka Nicolae Cristea spunea...

Da, din pacate..Universalizarea culturilor, popoarelor si limbilor materne reprezinta o miscare diabolica si bine calculata..vom fi ca si felurile de mancare traditionale: separat un complex de nuante, gusturi rafinate si originalitate; toate la un loc, o pasta densa incolora fara de viata! Durerea razbate deja din fundul pamantului chinuit de magma...