duminică, 4 ianuarie 2009

Al saptelea raspuns...

Legenda Muritorului de rand merge mai departe,nu se va opri niciodata, nici macar cand ingerii vor aduce rugaminti adanci la Dumnezeu! Este cantecul de lebada al fiecaruia ce nu renunta la speranta de a fi mai bun si mai inlacrimat in suflet, de a cauta sa se implineasca total, in ciuda conditiei sale umane, caci in viata nu exista piedici, exista doar consolari si obisnuinte pe care incercam sa le transformam in energii pozitive. De fapt nu exista nimic in afara vointei reale de a face ‘cevaul’ care-ti lipseste, de a face ce trebuie, de a face un strop de lumina inteleapta in bezna banalitatii ridicole...Spunand asta ma imbrac cu urmatoarea fraza : - Nimic nu poate infrange un spirit liber !

2 comentarii:

Anonim spunea...

profund..sunt intrebari care te macina in suflet...dar oare vom gasi raspunsul potrivit la intrebare?sau asa vom crede ca acel raspuns e corect sau potrivit dar nu vom sti niciodata....e o lupta continua intre ce crede sufletul si ce crede mintea noastra.

Jack Aka Nicolae Cristea spunea...

Probabil drumul dificil pana la raspuns ne face sa mergem mai departe...sau poate ca nu ne este menit raspunsul. Lupta interioara duce in mod inevitabil la echilibru! Multumesc!